Elätkö itsesi näköistä elämää? Oletko onnellinen?

Olen kulkenut omaa polkuani monella elämän osa-alueella elämässäni. Jo ennen mentaalivalmentaja uraani huomasin, että tietyt lainalaisuudet toistuvat elämässä. Elämäni on aina ollut tavoitteellista ja olen huomannut, että systemaattisuus asiassa kun asiassa vie pitkälle. Minulla on ollut elämäni varrella aina hyviä valmentajia ja siitä on ollut korvaamaton apu. Omien valmentajien avulla olen väistänyt isoimmat virheet ja päässyt nopeammin haluttuun tulokseen, oli sitten kyseessä tavoitteen saavuttaminen tai haasteen ratkaiseminen.

Asiakkaan palaute:

"Jouni yhdistelee ratkaisukeskeiset valmennusmenetelmät tehokkaisiin rentoutus- ja mielikuvaharjoituksiin, jotka yhdessä auttoivat minua löytämään vahvuuteni, selkeyttämään unelmiani ja pääsemään tavoitteisiini. Kiitos Jouni!"

- Valmennettava, Tanja

Esimmäinen tapaaminen:

Ensimmäisen tapaamisen aikana teemme kartoituksen elämästäsi kokonaisuutena, jonka jälkeen on helpompi kartoittaa minkälainen on kokonaistilanteesi. Tämä auttaa myös sinua itseäsi näkemään elämääsi kokonaisuutena. Tapani valmentaa on hyvin ratkaisukeskeistä, jokaisen tapaamisen jälkeen saat tehtäviä, jotka vievät sinua lähemmäksi tavoitettasi tai tilannetta jossa haluat olla. Olen myös laillistettu NLP-valmentaja ja käytän erilaisia rentoutuksia ja mielikuvaharjoitteita valmennuksen tukena.

Asiakkaan palaute:

”Pääsin Jounin valmennukseen juuri oikeaan aikaan, koska elämäni oli romahduksen partaalla. Tilanne helpottui huomattavasti jo kahden kuukauden valmennuksen jälkeen. Jounilla on todella hyvät työkalut auttaa ihmisiä, työstämällä niin tietoista kuin tiedostamatontakin mieltä. Äärimmäisen vaikeasta tilanteestani huolimatta pääsimme nopeasti asiassa eteenpäin. Olen äärimmäisen kiitollinen, että uskalsin ottaa Jouniin yhteyttä ja suosittelen häntä kaikille, ongelman suuruudesta riippumatta. ”

Valmennettava, Tomi

Olet oman itsesi ja elämäsi paras asiantuntija. Jos kuitenkin tuntuu siltä, että et ole löytänyt todellista potentiaaliasi tai haluat päästä tilanteessasi nopeammin parempaan tulokseen, ota yhteyttä ja kartoitetaan tilannettasi lisää. Liittyipä asia sitten työhön, parisuhteeseen,  tai tavoitteeseen, jonka haluat saavuttaa, olen varma, että pystyn auttamaan sinua tilanteessa eteenpäin.

Miten hienoa olisi aloittaa muutos jo tänään?

Voit laittaa suoraan sähköpostia, soittaa tai laittaa minulle viestin maksuton konsultaatio painikkeen kautta. Vastaan viestiisi yhden arkipäivän kuluessa.

Annan uusille asiakkaille 20 minuutin puhelinkonsultaation veloituksetta.

Kaikki yhteistyö on luottamuksellista.

Ystävällisin terveisin Jouni Ranta

Puh: +358 (0)50 344 68 07

S-posti: info@jouniranta.com