MITEN UPEAA OLISI OTTAA TÄNÄÄN ENSIMMÄISEN ASKEL KOHTI UNELMIASI JA SITÄ  TILAA, JOSSA KOHTAAT PELKOSI JA TEET EPÄMUKAVISTA ASIOISTA ITSELLESI TURVALLISIA. 

20170409-JMR_50122.jpg

Tuntuuko siltä, että energiasi on pysähtynyt? Teetkö päivittäisiä asioitasi, mutta elämässä ei ole paloa? Onko sinulla haaste tai muutoksen toive, jota et saa omin avuin vietyä eteenpäin? 

Omaan elämään ja sen haasteisiin on helppo jäädä kiinni. Minulle käy niin kaiken aikaa. En olisi missään tapauksessa päässyt elämässäni näin pitkälle jos minulla ei olisi ollut hyviä mentoreita. Olen oppinut muilta ihmisiltä paljon ja olen valtavan kiitollinen kaikista niistä suunnattoman tärkeistä opeista, joita olen elämäni aikana saanut minua auttaneilta ihmisiltä.

On kuitenkin asioita, jotka ovat olleet vieläkin tärkeämpiä kuin mentorit ja avuliaat ihmiset. Ne asioita tulevat itsestäsi: tahto, päätös ja toiminta. Ilman näitä kolmea asiaa en olisi koskaan tavannut ihmisiä jotka minua ovat auttaneet. Tahto elää sellaista elämää, joka tuntuu juuri oikealta. Päätös etsiä ja kysyä kysymyksiä siitä, miten päästä juuri haluamaansa tavoitteeseen. Kun suunta on selvä, alkaa toiminta: Ensimmäinen askel kohti omien pelkojen ja haasteiden kohtaamista ja sitoutuminen omaan suunnitelmaan. Minä autan sinua löytämään sen, mitä tahdot, tekemään tarvittavan päätöksen ja sitoutumaan toimintaan, joka vie sinut kohti henkilökohtaista unelmaasi.

Uusille asiakkaille ennen tapaamista 20 minuutin puhelinkonsultaatio ilman veloitusta.

Kaikki yhteistyö on luottamuksellista.

Ystävällisin terveisin Jouni Ranta

Puh: +358 (0)50 344 68 07

S-posti: info@jouniranta.com

Y-tunnus 2216355-6

Asiakkaiden palautteita:

”Pääsin Jounin valmennukseen juuri oikeaan aikaan, koska elämäni oli romahduksen partaalla. Tilanne helpottui huomattavasti jo kahden kuukauden valmennuksen jälkeen. Jounilla on todella hyvät työkalut auttaa ihmisiä, työstämällä niin tietoista kuin tiedostamatontakin mieltä. Äärimmäisen vaikeasta tilanteestani huolimatta pääsimme nopeasti asiassa eteenpäin. Olen äärimmäisen kiitollinen, että uskalsin ottaa Jouniin yhteyttä ja suosittelen häntä kaikille, ongelman suuruudesta riippumatta. ”

Valmennettava, Tomi

 

"Jouni yhdistelee ratkaisukeskeiset valmennusmenetelmät tehokkaisiin rentoutus- ja mielikuvaharjoituksiin, jotka yhdessä auttoivat minua löytämään vahvuuteni, selkeyttämään unelmiani ja pääsemään tavoitteisiini. Kiitos Jouni!"

- Valmennettava, Tanja