Screen Shot 2017-02-09 at 19.17.32.png

Hei, olen Jouni Ranta

Tervetuloa kotisivuilleni ja onnittelut jo tässä vaiheessa itsellesi siitä, että olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi!

Olen Mentaalivalmentaja ja käytän valmennuksissani Life Coach (WLO) ja NLP (NLP-akatemia) tekniikoita. Unelmani on auttaa sinua saavuttamaan sen, mistä unelmoit, kohtaamaan sen, mitä pelkäät ja tekemään epämukavuusalueesta kotikenttäsi. Joskus elämäämme voi tulla haasteita, jotka horjuttavat tasapainoamme. Ponnisteluista huolimatta emme pääse tärkeän asian kanssa haluttuun lopputulokseen tai yksinkertaisesti emme tiedä, minkä polun elämässä valita. Ulkopuolisen ammattilaisen kanssa väistät isoimmat sudenkuopat ja saat sparrausta räätälöidysti juuri haluamaasi haasteeseen.

Tulit varmasti sivulleni jostain syystä

Onko elämässäsi tällä hetkellä ylitsepääsemättömältä tuntuva haaste, joka liittyy esimerkiksi työhön, parisuhteeseen tai huonoihin elintapoihin, kuten esimerkiksi tupakointiin? 

Onko sinulla iso unelma, mutta se tuntuu saavuttamattomalta ja kaukaiselta? Ehkä haaveissasi on uusi työ, täydellinen alanvaihto tai että vihdoin löytäisit elämäsi kumppanin. 

Vai tuntuuko, että elämältä puuttuu suunta? Sinulla on mahdollisesti tienhaaroja, mutta et tiedä mikä niistä olisi oikea, tai olet hukannut kartan ja kompassin kokonaan ja kaipaat apua selvittääksesi, missä todella olet hyvä, mikä on sinun intohimosi ja mitä elämältäsi oikeasti haluat. 

Ihmiset kysyvät usein mitä teen työkseni

Lue lisää  TÄÄLTÄ  miten Salli lopetti tupakoinnin kuin seinään 40 minuutissa. -  Pääsin  20 vuoden jälkeen irti tupakasta vain yhden mielikuvaharjoituksen avulla.

Lue lisää TÄÄLTÄ miten Salli lopetti tupakoinnin kuin seinään 40 minuutissa. - Pääsin 20 vuoden jälkeen irti tupakasta vain yhden mielikuvaharjoituksen avulla.

Autan ihmisiä saavuttamaan unelmiaan ja sietämään sitä henkistä epämukavuusaluetta, jolla suurin osa muutoksesta ja kehityksestä tapahtuu. Autan pääsemään yli haasteista sekä lopettamaan itselle haitallisia ajatusmalleja ja tapoja. Autan tulemaan tietoisemmiksi siitä, mitä ihmiset oikeasti haluavat ja miten sinne päästään.

Best day ever everyday!

En ole aina ollut onnellinen, tasapainoinen, itsevarma, verbaalisesti taitava, moninkertainen judon suomenmestari tai mentaalivalmentaja, joka elää unelmaansa ja hyväksyy myös oman epätäydellisyytensä.

Nämä ovat kaikki opittuja, mielessä olevia ajatusmalleja tai harjoiteltuja, toiston ja palautteen kautta omaksuttuja taitoja ja saavutuksia ja kaikki minkä uskot on myös mahdollista sinulle.

Miten miellyttävää olisi lopettaa yrittäminen ja tehdä oikeasti muutos?

Lue   TÄÄLTÄ   lisää minusta.

Lue TÄÄLTÄ lisää minusta.

Onko sinulla on mielessäsi muutos ja tavoitetila, joka kuitenkin tapahtuu vasta joskus tulevaisuudessa, ei ihan vielä? Koetko, että on tiettyjä asioita, joiden pitää ensin tapahtua ennen kuin voit lähteä muutokseen? 

Miten hienoa olisi, jos se JOSKUS ei olisikaan enää joskus, vaan se olisi ELÄMÄÄ jota elät nyt.  Miten hienoa olisi aloittaa muutos tänään, eikä sitten joskus. Kaikki on kiinni siitä, mitä haluat. Miksi tyytyisit yhtään vähempään, olethan oman elämäsi tärkein henkilö?

Miksi haluan auttaa sinua?

Olen saanut elämältäni suunnattoman paljon. Olen loputtoman kiitollinen. Tiedän, että en olisi ikinä toteuttanut omia unelmiani ilman hyviä mentoreita ja ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua elämäni ja mieleni kanssa. Entisenä kansainvälisen tason kilpajudokana ja moninkertaisena judon suomenmestarina tiedän, mitä menestymiseen tarvitaan niin mielen kuin päivittäisen konkreettisen tekemisen tasolla. Toisin sanoen haluan siirtää eteenpäin sitä hyvää, mitä olen itse elämältäni saanut ja oppinut.

Elämä on sinun käsissäsi!

Voit lukea lisää  TÄÄLTÄ  siitä, miten itse teen tavoitteenasettelua elämässäni.

Voit lukea lisää TÄÄLTÄ siitä, miten itse teen tavoitteenasettelua elämässäni.

Isoin asia mitä olen elämässäni ymmärtänyt on se, että kaikki omaan elämääni liittyvä on omissa käsissäni. Olen vastuussa omista tunteistani, ajatusmalleistani ja todellisuudesta, jota elän joka päivä. Olen vastuussa omasta hyvinvoinnistani ja omasta menestymisestä elämässäni.

Tämä ei aina ole miellyttävä asia tiedostaa, varsinkin silloin, kun elämässä on haasteellinen vaihe ja mieli on maassa. Tämä on kuitenkin tilanne, joka valtaa kaikki meidät säännöllisen epäsäännöllisesti.

Vaikka sen tiedostaminen, että oma elämäsi on täysin sinun käsissäsi, ei ole aina miellyttävää tai helppoa, eikä se vielä anna sinulle oikotietä ratkaisuihin, sen avaa portin muutokseen, jos näin itse haluat.

Jos haluat kuulla lisää siitä, miten minä voisin auttaa sinua haasteesi tai unelmasi kanssa, ole minuun yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. Kerron sinulle 20 minuutin ilmaisessa puhelinkonsultaatiossa, millä tavoilla voisin auttaa sinua tilanteessasi eteenpäin.

I also provide services in english

Terveisin Mentaalivalmentaja Jouni Ranta

0503446807

info@jouniranta.com