Jakso 11. Kirsti Kuosmanen Onko seksuaalienergia elämänenergia?

08032018-.jpg

Kirsti on valmentamisen moniosaaja, hän toimii muun muassa hahmoterapeuttina, psykoterapeuttina ja tantraohjaajana.  Pohdimme Kirstin kanssa, miten pitää omaa seksuaalienergiaa yllä, mikä on luovassa työssä erittäin olennaista. Miten suuri voimavara seksuaalinen energia on ja miten se liittyy tantraan? Puhuimme myös siitä, mitä käy jos seksuaalinen energia sammuu ja miten tantrinen seksi eroaa normaalista seksistä.

Jakso 10. Elina Ojaniemi Naiseuden Voima

08032018-.jpg

Seksuaalisuuden monet kasvot-podcastin kymmenennessä jaksossa perehdymme naisten sielun maailmaan. Mitä on naisellisuus? Mitä tasa-arvo oikeasti tarkoittaa? Miten lapsen saaminen käytännössä voi muuttaa naisen ja miehen välistä elämää? Mitä miehen olisi hyvä ymmärtää naisista?

Jakso 9. Kylli Kukk Löydä sisäinen rakkautesi

20180220tanskanen--5.jpg

Puhuimme Kyllin kanssa joogasta, energiasta, rakkaudesta, romantiikasta ja sielusta. Puhuimme myös hyvin henkilökohtaisella tasolla hänen matkastaan siihen, missä hän on nyt ja siitä, mitkä olivat asioita, jotka saivat hänet heräämään elämän kauneuteen. Menimme siis energian ja rakkauden kautta hyvin syvälle tasolle puhuessamme tarkoituksesta ja ihmisen elämästä, kuitenkaan unohtamatta romanttista rakkautta.

Jakso 8. Elina Tanskanen “Miksi seksuaalinen nautinto on edelleen tabu”

20180220tanskanen--2.jpg

 

Omien sanojensa mukaan omat seksuaaliset kotiläksynsä tehneellä Elina Tanskasella on maanläheinen ja nöyrä suhtautuminen elämän ja seksuaalisuuden polkuun, julkisuudesta ja alalla menestymisestä huolimatta.

Käsittelemme suksuaalisuuteen liittyviä asioita hyvin laajaalaisesti ja myös hyvin yksityiskohtaisesti. Puhumme muunmoassa seksuaalikasvatuksen merkityksestä, siitä miten seksuaalikielteisyys vaikuttaa asioihin, mistä häpeän juuret löytyvät ja miten seksuaalinen kipinä saadaan pysymään pidemmässäkin suhteessa.

Jakso 7. Mona Kuoppamaa Elämää Transukupuolisena

20180214monak-.jpg

Mona on transnainen ja podcastimme käsittelee transsukupuolisuutta, Monan perspektiivistä. Minkälaista on elää transsukupuolisena Suomessa? Mitä transukupuolisuus ja cis sukupuolisuus tarkoittaa? Minkälaista olisi syntyä naisena miehen kehoon?

Jakso 6. Mikko Kemppe deittiopas miehille ja naisille

20180208Mikkok-.jpg

Miten minun olisi helpompi lähestyä ihmisiä romanttisessa mielessä, livenä tai vaikka Tinderissä? Mitä asioita deittailussa tulisi ottaa huomioon? Voiko deittailla oikeaoppisesti ja mikä on pakkipeli? Nämä olivat muutamia asioita joita käsittelimme deittiexpertin Mikko Kempen kanssa podcastissä josta muodostui varsinainen komedia.

Jakso 5. Diana Ball Mitä tarkoittaa BDSM?

DIANA.jpg

 

Miltä tuntuisi jos maailmassa olisi yksi paikka jossa ei tarvitsisi tuntea häpeää, kukaan ei tuomitsisi sinua ja mikään ei olisi tabu? Tätä Diana Ball tekee työkseen.

BDSM kuulosti Dianan kertomana osittain enemmän terapeuttiselta istunnolta kuin seksiltä. Miten BDSM ja häpeä liittyvät toisiinsa? Onko häpeä luonnollista ja mistä se johtuu? Nämä ovat muun muassa aiheita, joista keskustelimme Dianan kanssa.

Jakso 4. Heikki Harju Liekehtivä parisuhde

“Kaikkien vastuu ja tehtävä on luoda omalle parisuhteelleen säännöt” - Heikki Harju

Menimme Heikin kanssa syvälle romanttisten suhteiden ytimeen ja pohdimme esimerkiksi seuraavia kysymyksiä: Mitkä ovat tyypillisimpiä ongelmia romanttisissa suhteissa? Miksi ihmiset eroavat? Mistä pettäminen johtuu? Miten “erityisyyden kokemuksen maljamme” täyttyy?

Jakso 3. Minna Marsh Seksuaalisuuden voima

Tietokirjailija, mentaalivalmentaja ja hyvä ystäväni Minna Marsh kertoo omasta seksuaalisesta vapautumisestaan. Pääsemme podcastissä tärkeiden asioiden äärelle. Millainen on Minna Marshin seksuaalinen energia? Miten mies tai nainen valloitetaan? Mikä on paras tapa löytää hyvä kumppani? Mitä miehet Minnassa pelkäävät?

"Seksuaalisuudessa piilee henkinen kokemus, jossa taivas avautuu. Silloin pääset vierailemaan toisilla planeetoilla ja kokemaan kaiken tämän kauneuden oman itsesi kautta." - Minna March

jakso 1. Tony Dunderfelt

"Miesten toiminta on joko liian kovakouraista tai hätäistä. He menevät kuin sika limppuun." Ensimmäinen vieraani on psykologi Tony Dunderfelt, joka antaa rohkean reseptinsä tyydyttävään seksielämään iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Comment

Jakso 2. Seksibileet ja avoin suhde

"Seksibileissä on paljon mukavampi olla naisena kuin baarissa. Seksibileissä koen olevani turvassa ja tiedän, että kukaan ei tee minulle asioita, joita en halua."

Mitä seksibileissä tapahtuu ja miten siellä käyminen vaikuttaa vakiintuneen avoimen suhteen arkeen? Jaakko ja Heidi harrastavat parinvaihtoa.

Comment