Hei!

Mikä tekisi vuodesta 2018 elämäsi parhaan? Teetkö uuden vuoden lupauksia joka vuosi, mutta jostain syystä ne jäävät toteutumatta? Tiedätkö, mitä oikeasti haluat tavoitella? Tiedätkö, miksi haluat tavoitella näitä asioita?

Järjestän “Elämäni Paras Vuosi 2018” työpajan 20.1.2018 klo 11:00 - 14:00. Työpajan tavoite on kirkastaa sinulle ne asiat, joiden saavuttaminen on sinulle tärkeintä vuoden 2018 aikana. Työpajan seurauksena nämä tavoitteesi ovat konkreettisessa ja mitattavassa muodossa, jolloin niiden saavuttaminen on selkeää ja yksinkertaista.

Työpajan toteuttaminen perustuu Life Coaching ja NLP-tekniikoihin sekä omiin kokemuksiini tavoitteiden asettamisesta ja saavuttamisesta viimeisen viiden vuoden ajalta.
Saat kolmen tunnin aikana selvät tavoitteet kohti vuotta 2018. Tulet samalla pohtimaan, mitkä asiat tavoitteidesi taustalla motivoivat sinua.

Vuoden ensimmäinen työpajan hinta on poikkeuksellisen edullinen 29€ / hlö. Voit lunastaa omasi täältä: https://www.eventbrite.com/e/elamani-paras-vuosi-2018-ticke…

 

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, valmistautuneena ja energisenä. Ota mukaan muistiinpanovälineet ja hyvää mieltä. 
Nähdään pian!

Terveisin Jouni Ranta