"Pääsin irti 20 vuotta kestäneestä tupakoinnista 40 minuutin istunnossa."

08032018-0653.jpg

"Ennen kuin tapasin Jounin, olin polttanut 20 vuotta noin askin päivässä, joten tupakoinnin vaikutukset terveyteeni olivat arkipäivää."

Ennen kuin tapasin Jounin, olin polttanut 20 vuotta noin askin päivässä, joten tupakoinnin vaikutukset terveyteeni olivat arkipäivää. Yleinen huono vastustuskyky tuntui rassaavan elimistöä, koska olin suhteellisen usein kipeänä.

Pääsin irti vuosikymmeniä kestäneestä tupakoinnista 40 minuutin istunnossa enkä vieläkään osaa tarkalleen selittää, mitä tapahtui! Olen yrittänyt lopettaa kaksi kertaa aikaisemmin. Kummallakin kerralla lopetus yritys on kestänyt alle vuorokauden.

08032018-0649.jpg

On vaikea selittää, mitä istunnossa tapahtui ja miksi se sai minut lopettamaan polttamisen. Yksi asia, minkä istunnossa oivalsin ensimmäistä kertaa elämässäni oli todellinen syy siihen, miksi poltan tupakkaa. Tietoisuuteni tupakkaan liittyen kasvoi ja asiat, jotka olivat olleet mieleni taka-alalla tiedostamattomina, tulivat ikäänkuin todellisiksi. 

"- Tuntuu todella oudolle, en ole ajatellut tupakkaa koko päivänä ja ihan kuin aina olisi ollut näin." 

Muistan laittaneeni Jounille viestin kaksi viikkoa tapaamisemme jälkeen jossa kirjoitin: "- Tuntuu todella oudolle, en ole ajatellut tupakkaa koko päivänä ja ihan kuin aina olisi ollut näin." Olin päästänyt irti isosta asiasta.

"Tuntuu myös, että nyt on enemmän energiaa päivittäisiin asioihin ja tietynlainen tukkoisuus, joka ennen tuntui kehossa, on hävinnyt."

Tällä hetkellä suhtautumiseni tupakkaan on täysin neutraali, edes muiden tupakointi ei häiritse tai aiheuta kiusausta. Tupakoinnin lopettaminen on käynnistänyt elämässäni positiivisen ketjureaktion. Olen alkanut liikkua ja käyn nykyään lähes joka päivä urheilemassa. Makuaistini on palannut, ruoka maistuu taas ruoalle ja jostain syystä olen alkanut suosimaan kasvis- ja vegaaniruokaa. Tuntuu myös, että nyt on enemmän energiaa päivittäisiin asioihin ja tietynlainen tukkoisuus, joka ennen tuntui kehossa, on hävinnyt.

Suosittelen kaikille Jounia ja hänen tapaansa työskennellä mielen kanssa. Jos en olisi tavannut Jounia, polttaisin varmasti tänäkin päivänä.

Terveisin Salli Kärki

Jos sinäkin haluat lopettaa tupakoinnin, voit olla minuun suoraan yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse tai alla olevan "varaa ilmainen konsultaatio"-painikkeen kautta.

Uusille asiakkaille tarjoan ennen tapaamista 20 minuutin puhelinkonsultaation, täysin ilman veloitusta.

Kaikki yhteistyö on luottamuksellista.

Ystävällisin terveisin Jouni Ranta

Puh: +358 (0)50 344 68 07

S-posti: info@jouniranta.com