Claus Blumqvist on yrittäjä ja kiireinen arki meinasi viedä koko miehen mennessään.  

Tera Tevajärvi oli haaste oman polkunsa kanssa jonka hän oli jo löytänyt muutta ei tiennyt kahdesta vaihtoehdista mihin kääntyä.

Hannan tavoitteisiin kuului muun moassa uuden työpaikan löytäminen. Kilpaillusta alasta huolimatta hän löysi uuden työpaikan ja valmennusjakson jälkeen elämään tuli muutama muukin positiivinen muutos.

"Pääsin irtu 20 vuotta kestäneestä tupakoinnista 40 minuutin instunnossa" Salli.  Lue lisää.     

"Pääsin irtu 20 vuotta kestäneestä tupakoinnista 40 minuutin instunnossa" Salli. Lue lisää.

 

"Ennen nukkuminen oli minulle kuin kirous" Liisa.  Lue lisää.

"Ennen nukkuminen oli minulle kuin kirous" Liisa. Lue lisää.

"Jouni yhdistelee ratkaisukeskeiset valmennusmenetelmät tehokkaisiin rentoutus- ja mielikuvaharjoituksiin, jotka yhdessä auttoivat minua löytämään vahvuuteni, selkeyttämään unelmiani ja pääsemään tavoitteisiini. Kiitos Jouni!"

- Valmennettava, Tanja

”Pääsin Jounin valmennukseen juuri oikeaan aikaan, koska elämäni oli romahduksen partaalla. Tilanne helpottui huomattavasti jo kahden kuukauden valmennuksen jälkeen. Jounilla on todella hyvät työkalut auttaa ihmisiä, työstämällä niin tietoista kuin tiedostamatontakin mieltä. Äärimmäisen vaikeasta tilanteestani huolimatta pääsimme nopeasti asiassa eteenpäin. Olen äärimmäisen kiitollinen, että uskalsin ottaa Jouniin yhteyttä ja suosittelen häntä kaikille, ongelman suuruudesta riippumatta. ”

Valmennettava, Tomi

 

Kaikki yhteistyö on luottamuksellista.

Ystävällisin terveisin Jouni Ranta

Puh: +358 (0)50 344 68 07

S-posti: info@jouniranta.com