"- Ennen nukkuminen oli minulle kuin kirous." LIISA

couch-2615796_1920.jpg

"- En saanut tänään unta, saankohan huomennakaan, tuleekohan taas huono viikko ja kaikki menee plörinäksi? Tämä oli tyypillinen ajatusluuppi, joka pyöri päässäni"

Olen 33-vuotias nainen ja olin kärsinyt koko elämäni univaikeuksista. Unettomuus oli mielessäni lähes päivittäin: "- En saanut tänään unta, saankohan huomennakaan, tuleekohan taas huono viikko ja kaikki menee plörinäksi?" Tämä oli tyypillinen ajatusluuppi, joka pyöri päässäni. 

Tapasin Jounia neljä kertaa, minkä aikana kävimme läpi tilannettani ja omia uskomuksiani liittyen haasteisiini, mitä minulla unen kanssa on ollut. Tämän lisäksi teimme mielikuvaharjoitteita, joissa oivalsin olennaisia asioita liittyen siihen, miksi en saanut iltaisin unta.

Prosessin aikana huomasin, että en olekaan "synnynnäisesti huono nukkuja", ja että haasteeni unensaannissa liittyivät paljon syvempiin asioihin. Mielikuvaharjoitteet olivat tehokkaita ja niiden avulla pääsin kiinni ongelmieni ytimeen ja ymmärsin, että vääräksi osoittautunut uskomukseni, että olen huono nukkumaan, vaikutti itsessään eniten unensaantiini.  

"Saattoi olla viikkoja, jolloin olin väsynyt ja toimin 60% normaalitehosta. Sen seurauksena söin huonosti, liikuin huonosti ja olin ärtynyt. Elin ajatuksessa, että elämäni vain on tälläistä, koska olen huono nukkumaan."

Ennen nukkuminen oli minulle kuin kirous. Se vaikutti merkittävästi hyvinvointiini ja elämääni negatiivisella tavalla. Saattoi olla viikkoja, jolloin olin väsynyt ja toimin 60% normaali tehosta. Sen seurauksena söin huonosti, liikuin huonosti ja olin ärtynyt. Elin ajatuksessa, että elämäni vain on tälläistä, koska olen huono nukkumaan.

"Elän stressittömämpää elämää ja unen laatu on vain yksi monista asioista, jotka elämässäni ovat parantuneet."

Viimeisen istunnon jälkeen en ole ainoastaan nukkunut paremmin, vaan koko ajatusmallini on muuttunut. Elän stressittömämpää elämää ja unen laatu on vain yksi monista asioista, jotka elämässäni ovat parantuneet. Olen myös huomannut, että selviän nykyään pienemmillä yöunilla ja arkielämä on miellyttävämpää, koska en enää vatvo tarpeettomia asioita. En ole koko ajan väsynyt, minulla on energiaa liikkua ja harrastaa. Yleisesti ottaen olen hyväntuulisempi ja saan enemmän aikaan.

Kaiken hyvän lisäksi Jouni on erittäin helposti lähestyttävä henkilö. Hän sai luotua kanssani heti ensitapaamisesta alkaen luottamuksellisen suhteen, joka kantoi erittäin hyvään lopputulokseen.

Tuhannet kiitokset Jouni, että olet tehnyt elämästäni laadukkaampaa.

Terveisin Liisa

Jos sinäkin haluat nukkua paremmin, voit olla minuun suoraan yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse tai lähettää minulle viestiä alla olevan  painikkeen kautta.

Tarjoan uusille asiakkaille ennen tapaamista 20 minuutin puhelinkonsultaation, täysin ilman veloitusta.

Kaikki yhteistyö on luottamuksellista.

Ystävällisin terveisin Jouni Ranta

Puh: +358 (0)50 344 68 07

S-posti: info@jouniranta.com