person-1245959_1920.jpg

Olipa sitten kyseessä työ, parisuhde, urheilu-uraasi liittyvä asia tai esimerkiksi vanha paha tapa kuten tupakointi, josta haluaisit päästä eroon, olen vakuuttunut, että yhdessä löydämme haasteisiisi ratkaisun!

Elätkö itsesi näköistä elämää? Oletko onnellinen?

Tavoite kaikissa valmennuksissani on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja oman todellisen potentiaalin löytäminen. Joskus elämäämme voi tulla haasteita, jotka horjuttavat tasapainoamme. Ponnisteluista huolimatta emme aina pääse tärkeän asian kanssa haluttuun lopputulokseen tai yksinkertaisesti emme tiedä, minkä polun elämässä valita. Ulkopuolisen ammattilaisen kanssa väistät isoimmat sudenkuopat ja saat sparrausta räätälöidysti juuri haluamaasi haasteeseen.

Kartoitettuamme haasteesi todellisen syyn keskitymme siihen hyvin käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti, käyttäen apuna Life Coaching ja NLP-tekniikoita. Lähes aina istunnon jälkeen saat itsellesi konkreettisen tehtävän, joka on merkitty kalenteriisi, joskus taas teemme mielikuvamatkan mieleesi ja käymme katsomassa, mikä todellisuudessa pitää sinut kiinni ongelmassasi.

ASIAKKAAN PALAUTE:

"Jouni yhdistelee ratkaisukeskeiset valmennusmenetelmät tehokkaisiin rentoutus- ja mielikuvaharjoituksiin, jotka yhdessä auttoivat minua löytämään vahvuuteni, selkeyttämään unelmiani ja pääsemään tavoitteisiini. Kiitos Jouni!"

- Valmennettava, Tanja

Ensimmäisen tapaamisen aikana tarkastelemme elämääsi kokonaisuutena ja samalla lähdemme rohkeasti etenemään kohti toimenpiteitä haasteen ratkaisemiseksi. Tapani valmentaa lähtee liikkeelle nykyhetkestä ja suunta on lähes poikkeuksetta eteenpäin. 

ASIAKKAAN PALAUTE:

”Pääsin Jounin valmennukseen juuri oikeaan aikaan, koska elämäni oli romahduksen partaalla. Tilanne helpottui huomattavasti jo kahden kuukauden valmennuksen jälkeen. Jounilla on todella hyvät työkalut auttaa ihmisiä, työstämällä niin tietoista kuin tiedostamatontakin mieltä. Äärimmäisen vaikeasta tilanteesta huolimatta pääsimme nopeasti hyvään tilanteeseen. Olen äärimmäisen kiitollinen, että uskalsin ottaa Jouniin yhteyttä ja suosittelen häntä kaikille, ongelman suuruudesta riippumatta. ”

Valmennettava, Tomi

Olet oman itsesi ja elämäsi paras asiantuntija. Jos kuitenkin tuntuu siltä, että et ole löytänyt todellista potentiaaliasi tai tuntuu, että et ole omalta polullasi, ota yhteyttä ja kartoitetaan tilannettasi lisää. 

 

Miten loistavaa olisi aloittaa muutos tänään?

Uusille asiakkaille ennen tapaamista 20 minuutin puhelinkonsultaatio ilman veloitusta.

Kaikki yhteistyö on luottamuksellista.

Ystävällisin terveisin Jouni Ranta

Puh: +358 (0)50 344 68 07

S-posti: info@jouniranta.com